- Stichting Goal Blog -

Stichting Ambulance Wens vervult 20.000e wens

Stichting Ambulance Wens vervult 20.000e wens

door Marcel, 21 juli 2023

Inhoudsopgave


Het is een mijlpaal die een golf van emoties met zich meebrengt. Vandaag viert Stichting Ambulance Wens een bijzondere prestatie, want voor de 20.000e keer heeft de stichting de wens van een terminaal zieke persoon vervuld. Een moment van reflectie waarbij we zowel de vreugde van vervulde wensen als het verdriet van verlies in overweging nemen. Als de Ballonnenbar zijn we er trots op dat we een steentje hebben kunnen bijdragen door de ballonnen te sponsoren voor deze gedenkwaardige gebeurtenis.

Stichting Ambulance Wens, een bewonderenswaardige organisatie, heeft als missie om de laatste wens te vervullen van mensen die niet lang meer te leven hebben. Al 20.000 keer hebben zij hun inzet en toewijding gegeven om hoop en comfort te bieden aan terminaal zieke individuen en hun naasten. Een verbazingwekkende mijlpaal die hun onvermoeibare inzet en hartverwarmende compassie weerspiegelt.

Achter elk van die 20.000 wensen schuilt een persoonlijk verhaal, een unieke droom die in vervulling ging. De stichting heeft onnoemelijk veel vreugde gebracht in het leven van mensen die te maken hebben met een moeilijke en vaak hartverscheurende situatie. Het realiseren van deze wensen heeft gezorgd voor dierbare herinneringen en kostbare momenten van geluk voor patiënten en hun geliefden.

Hoewel de 20.000 vervulde wensen reden geven om te vieren, staan we ook stil bij het feit dat ongeveer 20.000 mensen, die in het verleden op de brancard van de stichting lagen, inmiddels zijn overleden. Het is een herinnering aan de realiteit van de ziekte en de uitdagingen waarmee mensen geconfronteerd worden tijdens hun laatste dagen. Toch kunnen we niet genoeg benadrukken hoe waardevol het is dat al deze mensen hun laatste dagen hebben kunnen doorbrengen met de vervulling van hun diepste wensen.

Als de Ballonnenbar voelden we ons vereerd om de ballonnen te sponsoren voor deze gedenkwaardige gebeurtenis. Het was een kleine manier om onze waardering en steun te tonen voor de buitengewone inspanningen van Stichting Ambulance Wens. De ballonnen, symbool van vreugde en feestelijkheid, werden gebruikt om dit prachtige moment te markeren en om de hoop en positiviteit te delen met degenen die deze wensen hebben mogen ontvangen.

Stichting Ambulance Wens blijft hun waardevolle werk voortzetten en streven naar het vervullen van nog vele wensen in de toekomst. Ze zijn een bron van inspiratie voor velen, een lichtpuntje in donkere tijden en een baken van medemenselijkheid en liefde. Terwijl we deze mijlpaal vieren, willen we iedereen aanmoedigen om de stichting te steunen en te helpen bij het realiseren van nog meer kostbare wensen. Samen kunnen we hoop en vreugde brengen aan degenen die het het hardst nodig hebben en hen een glimlach schenken, zelfs in de moeilijkste tijden.


Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Stichting Goal

Over ons

Stichting Goal zet zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij we hen ondersteunen en begeleiden om weer actief deel te nemen aan het arbeidsproces. Daarnaast fungeert onze Ballonnenbar als een gastvrije ontmoetingsplek waar eenzame ouderen van harte welkom zijn voor een gezellig praatje en een warm kopje koffie. Bovendien verstrekken we gratis feestartikelen aan kinderen uit kansarme gezinnen, zodat zij onvergetelijke verjaardagen kunnen vieren en zich geliefd en speciaal voelen.


Artikelen Zoeken