- Stichting Goal Blog -

Feestelijke Opening van de Ballonnenbar in Spijkenisse. Een Nieuwe Inclusieve Ontmoetingsplek

Feestelijke Opening van de Ballonnenbar in Spijkenisse. Een Nieuwe Inclusieve Ontmoetingsplek

door Marcel, 09 juli 2023

Inhoudsopgave


Op 6 juli 2023 om 10.30 uur was het zover: de officiële opening van de Ballonnenbar aan de Oberonweg 258 in Spijkenisse. Het was een bijzondere gelegenheid waarbij John Luijendijk, voorzitter van Stichting Goal, en wethouder Wouter Struijk de eer hadden om de feestelijke opening te verrichten. Wethouder Struijk, verantwoordelijk voor verschillende sociaal-maatschappelijke aspecten, waaronder werk en inkomen, jeugd, onderwijs en armoedebeleid, benadrukte het belang van inclusie en het bieden van kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en maatschappij.

Tijdens de opening was ook Voorne-Putten Werkt aanwezig, een werk- en ontwikkelbedrijf dat zich, net als Stichting Goal, inzet voor het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Samen met Stichting Goal helpen ze mensen bij het ontwikkelen en ontplooien van hun talenten en vaardigheden, met als doel hen een nieuwe kans te bieden op de arbeidsmarkt.

De festiviteiten werden verder opgeluisterd door speciale gasten, waaronder Clown Kim, een bekende finalist van het RTL4-programma "Blow Up". Met haar vrolijke en kleurrijke aanwezigheid zorgde ze voor een feestelijke sfeer. Ook Martino Voetbal was aanwezig, een persoonlijkheid die zich inzet voor maatschappelijke initiatieven en onder andere aandacht besteedt aan ex-profvoetballers en hun persoonlijke ontwikkeling.

De opening van de Ballonnenbar markeert een nieuwe fase in het streven naar inclusie en het bieden van een ontmoetingsplek voor de gemeenschap. Met een divers assortiment aan ballonnen en feestartikelen wil de Ballonnenbar niet alleen bijdragen aan het vieren van speciale momenten, maar ook aan het ondersteunen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en het creëren van kansen voor persoonlijke groei. De Ballonnenbar verwelkomt iedereen om langs te komen, te genieten van de gezellige sfeer en samen bij te dragen aan een inclusieve samenleving.


Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ballonnenbar opening

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Stichting Goal

Over ons

Stichting Goal zet zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij we hen ondersteunen en begeleiden om weer actief deel te nemen aan het arbeidsproces. Daarnaast fungeert onze Ballonnenbar als een gastvrije ontmoetingsplek waar eenzame ouderen van harte welkom zijn voor een gezellig praatje en een warm kopje koffie. Bovendien verstrekken we gratis feestartikelen aan kinderen uit kansarme gezinnen, zodat zij onvergetelijke verjaardagen kunnen vieren en zich geliefd en speciaal voelen.


Artikelen Zoeken