- Stichting Goal Blog -

De Feijenoorder's Ondernemersinitiatief: Club van 1000

De Feijenoorder's Ondernemersinitiatief: Club van 1000

door Marcel, 19 juli 2023

Inhoudsopgave


Op 19 juli vierde Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder de verjaardag van Feyenoord met de lancering van een veelbelovend nieuw initiatief: de splinternieuwe businessclub genaamd "Club van 1000," gehouden op het terrein van Sportclub Feyenoord.

Hoewel de vereniging al ruim 92 jaar de belangen van elke Feyenoord-supporter behartigt, was er nog geen exclusieve mogelijkheid voor rood-witte ondernemers om de vereniging te steunen en tegelijkertijd hun eigen netwerk te versterken. Dit werd gezien als een belangrijke stap om de band tussen de ondernemers en de vereniging te versterken.

Het streven van de vereniging is dat iedere Feyenoord-supporter op zijn of haar eigen manier puur van Feyenoord moet kunnen genieten. Dankzij de steun van trouwe leden heeft de vereniging hier al jaren hard aan gewerkt.

Het afgelopen verenigingsjaar kende een enorme ledengroei, mede dankzij het landskampioenschap van Feyenoord, waarmee ze het hoogste podium in de voetbalwereld bereikten. Dit gaf de perfecte gelegenheid voor de kick-off van de nieuwe businessclub, de Club van 1000.

De vereniging heeft altijd steun ontvangen van diverse ondernemers: Feyenoord-supporters met een eigen bedrijf of met een ongekende toewijding die hun hele werkvloer willen mobiliseren voor de supporters. Vanaf 19 juli konden deze ondernemers zich eindelijk verenigen en daarmee de kracht van de vereniging versterken.

De Club van 1000 beleefde een ongekend succesvolle start op de avond van de lancering. Voorafgaand aan het evenement sloten zich al 18 leden aan, bestaande uit ondernemers en vertegenwoordigers van hun bedrijven. Elk van hen ontving een prachtige onderscheiding als erkenning voor hun steun. De avond werd geopend door niemand minder dan Frans Reichardt, een bekende spreker, vriend en voormalig medewerker van de vereniging.

Opvallend was dat de ballonnen die de feestelijke sfeer op het evenement versterkten, werden verzorgd door de bekende Ballonnenbar. Dit detail voegde een extra vleugje magie toe aan de avond, terwijl alle aanwezigen samenkwamen om het enthousiasme en de passie voor Feyenoord te delen. Met de lancering van de Club van 1000 is de vereniging vastbesloten om de band tussen de Feyenoord-supporters en ondernemers te versterken en gezamenlijk een nog mooiere toekomst tegemoet te gaan.


Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

feyenoord feijenoorder club van 1000

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Stichting Goal

Over ons

Stichting Goal zet zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij we hen ondersteunen en begeleiden om weer actief deel te nemen aan het arbeidsproces. Daarnaast fungeert onze Ballonnenbar als een gastvrije ontmoetingsplek waar eenzame ouderen van harte welkom zijn voor een gezellig praatje en een warm kopje koffie. Bovendien verstrekken we gratis feestartikelen aan kinderen uit kansarme gezinnen, zodat zij onvergetelijke verjaardagen kunnen vieren en zich geliefd en speciaal voelen.


Artikelen Zoeken