- Stichting Goal Blog -

Ballonnen voor de opening 2e Verdieping Terberg Totaal Installaties Rotterdam B.V.

Ballonnen voor de opening 2e Verdieping Terberg Totaal Installaties Rotterdam B.V.

door Marcel, 07 juli 2023

Inhoudsopgave


Met grote vreugde willen we u op de hoogte stellen van ons recente project bij Terberg Totaal Installaties Rotterdam B.V.! Op de feestelijke opening van hun 2e verdieping, hadden wij van de Ballonnenbar in Spijkenisse het voorrecht om de ballondecoraties te verzorgen voor dit gedenkwaardige evenement.

Het was een eer om betrokken te zijn bij deze bijzondere gelegenheid, waarbij we onze creatieve flair en expertise hebben ingezet om de nieuwe verdieping te voorzien van prachtige en adembenemende ballondecoraties. Ons team heeft met veel enthousiasme gewerkt om een magische sfeer te creëren, passend bij de feestelijke ambiance van de opening.

Bij de Ballonnenbar streven we er altijd naar om onze klanten te verrassen met unieke en op maat gemaakte ballondecoraties. Voor Terberg Totaal Installaties Rotterdam B.V. hebben we ons uiterste best gedaan om aan hun wensen te voldoen en de nieuwe verdieping om te toveren tot een feestelijk en uitnodigend geheel.

We willen graag onze dank uitspreken aan Terberg Totaal Installaties Rotterdam B.V. voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld om bij te dragen aan dit belangrijke moment in hun bedrijfsgeschiedenis. Het was een waar genoegen om samen te werken en een bijdrage te leveren aan het succes van de feestelijke opening.

Als u op zoek bent naar buitengewone ballondecoraties voor uw eigen speciale evenement, staan wij bij de Ballonnenbar klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Ons team van deskundige ballonartiesten staat klaar om uw ideeën tot leven te brengen en uw feest of bijeenkomst onvergetelijk te maken.

Nogmaals bedanken wij Terberg Totaal Installaties Rotterdam B.V. voor de fantastische samenwerking en we kijken uit naar toekomstige kansen om onze ballondecoraties te mogen verzorgen voor andere speciale gelegenheden.


Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ballonnenbar opening

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Stichting Goal

Over ons

Stichting Goal zet zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij we hen ondersteunen en begeleiden om weer actief deel te nemen aan het arbeidsproces. Daarnaast fungeert onze Ballonnenbar als een gastvrije ontmoetingsplek waar eenzame ouderen van harte welkom zijn voor een gezellig praatje en een warm kopje koffie. Bovendien verstrekken we gratis feestartikelen aan kinderen uit kansarme gezinnen, zodat zij onvergetelijke verjaardagen kunnen vieren en zich geliefd en speciaal voelen.


Artikelen Zoeken