Parcelshop

Parcelshop

Aan de Oberonweg 258 vind je ook de Parcelshop van Stichting Goal, waarin we mensen begeleiden en aan het werk helpen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De Parcelshop is een waardevol initiatief dat niet alleen zorgt voor werkgelegenheid, maar ook een essentiële rol speelt in de lokale gemeenschap.

GLS, UPS, Homerr en DPD

In de Parcelshop kunnen mensen terecht om pakketjes af te geven of op te halen die worden verstuurd via gerenommeerde bezorgdiensten zoals GLS, UPS, Homerr en DPD. Dit biedt gemak en flexibiliteit aan zowel individuen als bedrijven in de omgeving. Maar de Parcelshop gaat verder dan alleen het versturen en ontvangen van pakketten. Het is een plek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om werkervaring op te doen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Binnen de Parcelshop worden deze medewerkers intensief begeleid en ondersteund, zodat ze kunnen groeien en hun zelfvertrouwen kunnen vergroten. Door middel van trainingen en persoonlijke begeleiding krijgen ze de mogelijkheid om zichzelf te ontplooien en nieuwe perspectieven te creëren. Dit draagt niet alleen bij aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, maar ook aan het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt.

De Parcelshop is niet zomaar een winkel, het is een sociale onderneming die een belangrijke rol speelt in de lokale gemeenschap. Door te kiezen voor de Parcelshop steun je niet alleen een betrouwbare en efficiënte bezorgservice, maar lever je ook een waardevolle bijdrage aan de inclusie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Of je nu een pakket wilt verzenden, ophalen of gewoonweg wilt bijdragen aan een inclusieve samenleving, de Parcelshop van Stichting Goal verwelkomt je graag. Door gebruik te maken van onze diensten, help je niet alleen jezelf, maar ook anderen. Samen bouwen we aan een betere toekomst waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen en te groeien.

We verwelkomen u graag in onze winkel aan de Oberonweg 258 in Spijkenisse! 

Onze openingstijden zijn:

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten