Disclaimer

Dit is de disclaimer van de website van Stichtin Goal, gevestigd in Spijkenisse. We hebben met de grootst mogelijke zorgvuldigheid deze site ontworpen en samengesteld, maar het is mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig en/of onjuist is.

We sluiten alle aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website(s) of verband houdt met de aangeboden informatie, inclusief eventuele onvolledigheden.

We behouden het recht om onze websites naar eigen inzicht en op elk moment aan te passen, waarvoor we niet aansprakelijk zijn voor de gevolgen ervan. Hoewel we ons best doen om fouten te voorkomen, kunnen er fouten ontstaan bij het overnemen van gegevens of als gevolg van technische storingen en andere omstandigheden. We zijn niet verantwoordelijk voor dergelijke onjuistheden of onvolledigheden.

Onze website bevat links naar websites van derden waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik ervan.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op onze website blijven te allen tijde voorbehouden aan Stichting Goal, tenij anders vermeld. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Stichting Goal, die kan worden aangevraagd via het e-mailadres info@stgoal.nl.

Als u problemen ondervindt op onze site, laat het ons dan weten via hetzelfde e-mailadres. We zullen ons uiterste best doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

U kunt contact met ons opnemen via het volgende adres:

Stichting Goal
Oberonweg 258
3208PG Spijkenisse.