Doneer Feestartikelen

Maak een kind blij: Doneer uw ongebruikte feestartikelen aan Stichting Goal!

Heeft u nog nieuwe, ongebruikte feestartikelen thuis liggen die u over hebt van een feestje? Alle beetjes helpen! Of bent u een leverancier of groothandel in feestartikelen met een partij die niet meer verkocht kan worden of uit het assortiment is gehaald? Stichting Goal is op zoek naar feestartikelen en wij komen ze graag bij u ophalen.

Als Stichting Goal verstrekken wij gratis feestartikelen aan kansarme kinderen, zodat zij een onvergetelijke verjaardag kunnen vieren. We zijn afhankelijk van gulle donateurs zoals u om deze kinderen een glimlach te bezorgen. Uw feestartikelen kunnen een groot verschil maken in het leven van deze kinderen.

Door uw donatie draagt u bij aan het geluk van kansarme kinderen, die vaak niet de middelen hebben om hun verjaardag op een feestelijke manier te vieren. Met uw feestartikelen geven we hen de mogelijkheid om een onvergetelijke dag te ervaren, vol plezier en vreugde.

Dus, bekijk uw voorraad ballonnen en / of feestartikelen en help ons om deze kinderen een speciale verjaardag te geven. Samen kunnen we een positieve impact maken en hun leven net iets mooier maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw donatie te regelen of kom langs op de Oberonweg 258 in Spijkenisse. We zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur. We kijken ernaar uit om van u te horen en danken u hartelijk voor uw steun.

Met vriendelijke groet,

Stichting Goal