Stichting Goal

Welkom op het blog van Stichting Goal Sportmanagement


Home /

Stichting goal sportsmanagement gaat samenwerking aan met steve ebecilio en p4p international sports management

stichting goal sportsmanagement gaat samenwerking aan met steve ebecilio en p4p international sports management

stichting goal sportsmanagement gaat samenwerking aan met steve ebecilio en p4p international sports management

door stgoal, 03 oktober 2018

 


Stichting Goal Sportsmanagement en TMA bundelen hun expertise en netwerk voor het opzetten van een begeleidingsproject. Met deze aanpak krijgen werkgevers een inzetbare en gemotiveerde werknemer. De gemeente heeft minder zorg rond uitkering en overlast, en de gedetineerde krijgt een grotere kans op een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan.
Alles gaat in samenwerking met de (senior)casemanagers die werken vanuit de Penitentiaire Inrichtingen, reclassering en zo nodig veiligheidshuis Rotterdam . Op deze manier kunnen we in samenhang met het uitgestippelde Re-integratieplan, de (ex)gedetineerden op de juiste manier begeleiding geven.
De begeleiding richting werk begint al tijdens detentie; gedetineerden kunnen deelcertificaten behalen en werkervaring opdoen in gecertificeerde leerbedrijven, binnen of buiten de PI.

Stichting Goal Sportsmanagement en TMA, begeleiden de (ex)gedetineerden bij het voldoen aan de voorwaarden, die nodig zijn voor het verkrijgen van betaald werk, zoals het hebben van praktijkervaring. De duur van de begeleiding zal individueel bepaald worden, omdat iedereen een andere begeleiding nodig heeft.

Vandaag , 3 oktober 2018, zijn Stichting Goal Sportsmanagement en TMA te gast in de jeugddetentie en presenteren we onze doelstellingen binnen de jeugddetentie.
Steve zal ook een clinic verzorgen voor de jeugd gedetineerden.

https://www.stgoal.nl/http://www.p4pinternational.com/nl/dienstverlening/persoonlijke_begeleidingTags

 

Reacties 0Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.