Stichting Goal

Welkom op het blog van Stichting Goal Sportmanagement


Home /

Ricardo moniz nieuwe hoofdtrainer excelsior

Ricardo Moniz nieuwe hoofdtrainer Excelsior

Ricardo Moniz nieuwe hoofdtrainer Excelsior

door stgoal, 13 april 2019

 

Nu Excelsior het definitief bekend heeft gemaakt kunnen wij vol trots mededelen dat Stichting Goal Sportsmanagement een bijdrage heeft kunnen leveren bij de aanstelling van Ricardo Moniz naar Excelsior.

Ricardo is een trainer die een enorme ervaring heeft als trainer, voornamelijk in het buitenland. Naast de ervaring in het buitenland bij grote clubs als, Hamburger SV, Red Bull Salzburg, 1860 München, Notts County, Randers FC en AS Tren?ín heeft Ricardo ook in Nederland gewerkt bij clubs als Feyenoord, PSV en FC Eindhoven.

Nu, voor zijn debuut in de Eredivisie, zal hij tot het einde van het seizoen bij Excelsior aan de slag gaan.

De 1e wedstrijd tegen Ajax uit is natuurlijk een mooie wedstrijd om te beginnen en Ricardo zal zich de komende week in de trainingen daarop voor kunnen bereiden.

Ricardo heeft maar 1 doel en dat is; Het behoudt van Excelsior in de Eredivisie en voor Ricardo is de wedstrijd tegen Ajax uit, 1 van de finale wedstrijden want, zo zegt Ricardo…..We hebben 5 finale wedstrijden te gaan.

Officieel persbericht van Excelsior

Wij van Stichting Goal Sportsmanagement hebben veel vertrouwen in Ricardo Moniz en wensen hem heel veel succes bij zijn nieuwe functie als hoofdtrainer bij S.B.V. Excelsior.

Tags

Ricardo Moniz Excelsior

 

Reacties 0Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.